Nutreco verkopen en Arcadis kopen

Vandaag was ik te gast bij belegger.nl om hun rubriek “Kopen of Verkopen“te versterken. Belegger.nl houdt een modelportefeuille bij. Met 25.000 euro, ter beschikking gesteld door BinckBank, beleggen ze in wat experts en het publiek hun .Ik heb Nutreco van de portefeuille verwijderd en advies- en ingenieursbureau Arcadis toegevoegd.

De turbo long op goud trekt de portefeuille momenteel aanzienlijk naar beneden, met een min van ruim 22 procent. Het goede nieuws komt van BAM; dit aandeel werd vorige week door het publiek in de portefeuille gestemd en doet het goed met een plus van 8 procent. Opvallend is ook dat het Intereffekt Global Frontier High Dividend-fonds met een mooie plus van bijna 12 procent de portefeuille op sleeptouw neemt.

Arcadis

Vandaag aan Satilmis Ersintepe van De Kritische Belegger de keus wat hij koopt en verkoopt. Hij besluit Nutreco te verkopen en Arcadis aan de portefeuille toe te voegen. Bekijk de nieuwste aflevering van Kopen of Verkopen om erachter te komen waarom.

Het was mijn debuut dus ik kan zenuwachtig overkomen 🙂

Update 20 september 2014: In de video zijn de grafieken niet goed te zien. Ik heb ze hieronder geplaatst. U kunt ze uitvergroten.

Nutreco
Nutreco

Klik op grafieken voor een grotere plaatje (openen in nieuw venster)

Arcadis
Arcadis

1 gedachte over “Nutreco verkopen en Arcadis kopen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.