Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuw! Mitzi: AEX en fondsen

Ik ben zeer verheugd u te kunnen meedelen dat Mitzi, een ervaren expert op het gebied van technische analyse van de AEX en Nederlandse aandelen, lid is geworden van ons forum.  Zijn uitgangspunt is onder andere dat alle nodige informatie in de koers zit.

Mitzi schreef jaren op een andere site maar wij zijn zeer blij met zijn komst om ons forum.  Hij is de favoriete analist van ons zeer gewaardeerde lid JanS.  Hij geeft aan dat hij veel geleerd heeft van Mitzi.

Met zijn komst neemt de kwaliteit en aanzien van ons forum verder toe. Sinds kort hebben wij ook een chat aangemaakt waarmee leden direct in contact met elkaar kunnen komen.  U kunt met de chatbox bijvoorbeeld overleggen betreffende eventuele trades. Als u ingelogd bent, kunt u de chat aan de zijkant van het forum vinden.

Ik nodig u hierbij uit om ook lid te worden en mee te doen. U kunt ook vragen stellen. Het motto van het forum is: “van beleggers voor beleggers”.

https://www.dekritischebelegger.nl/forum/

Mitzi heeft een analyse gemaakt van BAM en Air France-KLM. U kunt dat hier lezen. Klik hier.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Nieuw! Mitzi: AEX en fondsen”

  1. Avatar

    Aegon en Aalberts tipte ik begin dit jaar en nu het eerste kwartaal om is zijn we respectievelijk 22 en 20 procent verder. Zo te zien komt eigenlijks nu pas alles op stoom,de markt reageert niet meer op slecht nieuws,en Kostolany zei het al: “als de beurs niet meer reageert op slecht nieuws moet men kopen”. Dames en heren gooi uw winterkleren op zolder en geniet van het buitenleven. Wie gaat er mee bootje varen en we nemen Aegon en Aalberts met ons mee voor een tochtje naar 15 en 25 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *