Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Neem winst op Fugro en BAM

De posities in BAM in Fugro hebben wij gesloten (op 1 augustus) na een rendement van bijna 20 procent in 2 1/2 maand tijd. Door de koersstijgingen zijn de waarderingen opgelopen en anticiperen wij op een adempauze. Het rendement van Hedgevestor is dit jaar opgelopen naar 28,30% zie, de portefeuille. De winst sinds 1 januari 2012 bedraagt ruim 50%.

Hedgevestor

We zijn in 2012 gestart met Hedgevestor, een hedgefonds portefeuille die bestaat uit individuele aandelen. Wij hebben een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar bereid gevonden deze voor ons bij te houden. Jasper gelooft in duidelijkheid en alle posities worden dan ook beargumenteerd.

Een hedge fonds heeft als doelstelling om in zowel opgaande als neergaande markten een positief rendement te behalen. Dit betekent dat een hedge fund een absoluut positief rendement nastreeft, onafhankelijk van alle kuren van de aandelenmarkt.

De portefeuille wordt geleidelijk opgebouwd.  Elke positie wordt fundamenteel en technisch toegelicht. U krijgt inzage in de motieven en kunt de portefeuille schaduwen zonder de traditioneel aan hedgefondsen verbonden kosten : 2 procent beheer fee & 20 performance fee. Hedgevestor volgen is dus gratis.

Het meest recente artikel vindt u hier: KLIK HIER.

Volgen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement.

U kunt Hedgevestor gratis volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/aanvraag-hedgeinvestor waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Vergeet niet een reactie te plaatsten op : 

https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/aanvraag-hedgeinvestor

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

4 reacties op “Neem winst op Fugro en BAM”

 1. Jasper

  Op basis van de te verwachten winst voor 2014 handelt BAM nu al op een K/W van 10. Aan de hoge kant voor een cyclisch aandeel dat de afgelopen 12 maanden verdubbeld is in waarde.

  1. Satilmis

   Richard, bedankt voor het compliment.

   Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u. Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement. De portefeuille wordt bijgehouden door een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar.

   Voor meer informatie en om u aan te melden: http://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/hedgevestor-positief-rendement-elke-markt/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *