Bilfinger: een veelbelovend aandeel

Bij Bilfinger hebben de analisten van HSBC eerder gewezen op ons Multi-Faktormodel, dat wekelijks de 160 Duitse standaardwaarden uit de DAX, MDAX en SDAX analyseert. Het model, gebaseerd op zeven verschillende indicatoren, onthult regelmatig interessante handelskansen, zoals deze week met de Bilfinger-aandelen.

Bilfinger is een internationale industriële dienstverlener met een focus op de energie- en chemische industrie, de olie- en gasindustrie en de maritieme sector. Het bedrijf is opgericht in 1843 en heeft zijn hoofdkantoor in Mannheim, Duitsland. Bilfinger heeft wereldwijd meer dan 40.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen.

Objectieve analyse en chartverloop

Terwijl het Multi-Faktormodel een objectieve evaluatie biedt, is het cruciaal voor beleggers om ook het specifieke chartverloop te bekijken. Dit geeft het bijzondere karakter van de Bilfinger-aandelen weer, omdat het zich bezighoudt met een langdurige bodemvorming.

Belangrijk signaal voor beleggers

Als signaal voor een succesvolle ommekeer identificeren we een sprong boven de 200-maandslijn, momenteel op 44,28 EUR. Dit zou een potentieel van meer dan 30 EUR kunnen betekenen, wat de omvang van de huidige richtingsbeslissing aantoont.

Mogelijkheden en risico’s

Investeerders moeten echter voorzichtig zijn. Om de kans op een doorbraak niet te ondermijnen, moet het aandeel in de toekomst de hoogtepunten van 2022 en 2023, rond de 40 EUR, niet meer ondermijnen. Dit niveau dient daarom als strategische ondersteuning.

Conclusie

Bilfinger toont zich veelbelovend met positieve langetermijnperspectieven. Het Multi-Faktormodel en de aanhoudende bodemvorming maken het een aantrekkelijke optie voor investeerders. Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien het behoud van de huidige trend cruciaal is voor verdere groei.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.