Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Apple: kopen of verkopen ?

U kon een zeer mooi rendement maken met Apple als u onze site gevolgd had. Op 15 juni 2016 schreven wij een artikel over de potentie van de technologieconcern. De koers stond destijds op $98 en nu op $169. Een rendement van ruim 72% !

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis onze tips niet! Als u nog geen lid bent: Vul hieronder uw e-mail adres in. Daarna krijgt u binnen enkele ogenblikken een bevestigingslink en vervolgens kunt u uw voorkeuren instellen.

Gratis Nieuwsalert

Apple, de grootste Amerikaanse onderneming gemeten naar marktkapitalisatie komt morgen met samen. Beleggers zijn nieuwsgierig wat het met de koers van het aandeel zal doen. Een sterk positief sentiment is ontstaan rondom de lancering van van de iPhone X  op 3 november. De apparaten zijn nu officieel uitverkocht en er is een groeiende wachtlijst. Dat drukt de zorgen dat de vraag geringer is dan aanvankelijk verwacht. De prijs van de slimme telefoon is meer dan $1.000 Er zijn zorgen dat na de bekendmaking van de cijfers beleggers geld van tafel willen halen. Dit zou dan wederom een goed instapmoment kunnen zijn.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *