Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

AMD: u heeft 24% gemist!

In ons rapport “5 tips voor sell in May” hebben wij gewezen op de kwetsbaarheid van het aandeel van chipproducent AMD. Wij stelden dat AMD het snelste aandeel kan zijn die in de uitverkoop wordt gedaan. De inkt van ons schrijven was niet eens droog en de koers maakte een snoekduik. Het aandeel werd getipt op $13,62 en staat nu op $10,39. Dat is een daling van 24%. U had kunnen profiteren door in te spelen op deze zwakte.

Wij stelden: “AMD is meer dan verdubbeld vanaf het diepte punt eind november van 2016 naar een piek eind februari 2017 dankzij de lancering van zijn langverwachte Ryzen processor architectuur. Het bedrijf wil rivaal Intel overnemen. Goldman Analyst Toshiya Hari gooide roet in het eten door te stellen dat het aandeel 20% overgewaardeerd is. Het bedrijf komt op 1 mei met de kwartaalcijfers. Er wordt een verlies van 3 dollarcent per aandeel verwacht. AMD kan het snelste aandeel zijn die in de uitverkoop wordt gedaan”

koers AMD
koers AMD

HEEFT U DEZE BOOT GEMIST? GEEN PROBLEEM. U KUNT DE OVERIGE TIPS NOG STEEDS KOSTELOOS ONTVANGEN: VRAAG ZE HIER GRATIS AAN. BLIJF NIET AAN DE ZIJLIJN STAAN, MAAR PROFITEER VOLOP MEE VAN ONZE TIPS EN RENDEMENTSMOGELIJKHEDEN!

De Amerikaanse beurs is absurd overgewaardeerd en mogelijk breekt nu een periode van zwakte op de aandelenmarkten aan. De aloude beurswijsheid: ‘sell in May, but remember, come back in september’ kan dit jaar wel eens opgeld doen. De analisten van FBN Securities hebben de resultaten van deze beleggingsstrategie van de afgelopen 20 jaar onder de loep genomen en komen tot de conclusie dat het goed werkt.

Eerder schreef ik ook dat de beurs op dun ijs schaatst. Slechts een handvol aandelen zijn goed voor de grootste deel van de stijging van de beurs. Apple, Facebook en Amazon waren goed voor bijna een derde van de stijging van de toonaangevende beursgraadmeter. Dit is een teken dat de stijging niet echt duurzaam is. Het is mogelijk raadzaam om wat winst te nemen en aandelenposities af te bouwen. Ook kan geprofiteerd worden van deze zwakte.

Wij hebben voor u 5 aandelen geselecteerd waarmee u in kunt spelen op een daling. Een daarvan was AMD. Bent benieuwd wat de andere aandelen zijn?

>>> VRAAG HIER NU HET RAPPORT KOSTELOOS AAN <<<

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *