Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tijd om Europese aandelen te dumpen ?

Als Europese aandelen aanzienlijk moeten herstellen , dan moeten de banken voorop lopen maar dit gebeurt niet. Ze kregen klappen na de eerste ronde van de onderhandelingen over de Brexit. Europese aandelen hebben sinds halverwege mei 3% slechter gepresteerd dan hun Amerikaanse evenknie. Sebastian Raedler van Deutsche Bank verwacht dat deze trend zich doorzet. De macro-economische cijfers zullen niet meer beter zijn dan verwacht terwijl in de Verenigde Staten een herstel mogelijk is.

De Europese PMI (inkoopmanagersindex) voor de nieuwe orders staat op 55,9 en is gelijk aan een economische groei van 3%, De voorspellingen zijn echter dat de economie niet sneller groeit dan 2%. Dat betekent dus dat de PMI zal dalen naar rond 53. De PMI is een belangrijke graadmeter voor aandelen. Volgens Raedler zullen de koersen aan het einde van de zomer gaan dalen.  Deutsche Bank heeft een koersdoel van 375 voor de Europese beursgraadmeter Stoxx 600. De index staat nu op 387.  Een uitschieter naar beneden is volgens hem mogelijk. De waarderingen zullen met 5% dalen tegen het eind van dit jaar van 15,1 tot 14,2 maal de winst. Europese aandelen leken het beter te doen door belangstelling van overzeese beleggers maar die momentum lijkt voorbij.

78% per jaar winst

We hebben een automatische handelssysteem voor Europese aandelen gevonden die het prima doet. Met een startkapitaal van slechts $7.000 kon u dit laten groeien tot $32.684 in zes jaar tijd. Het jaarlijks rendement bedraagt 78%.  Wilt u meer weten over dit systeem? Vraag de gratis informatie aan. KLIK HIER >

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.