Oranje wint van Costa Rica

Oranje wint van Costa Rica en gaat door naar de halve finale. Dat kan geconcludeerd worden als gekeken wordt naar de ontwikkeling van de nationale beursgraadmeters aan de hand van Socionomics. Die laat op een prachtige manier zien hoe de beurs de meest perfecte graadmeter is van onze social mood, zeg maar de gemoedstoestand van de kudde. Op toppen is onze gemoedstoestand bovengemiddeld en op bodems niet om over naar huis te schrijven. Dat uit zich ook in de krantenkoppen, journaaluitzendingen en covers van magazines.

We gaan het opnieuw het socioeconomis testen aan de hand van de wedstrijd van vanavond. Als we op grond van deze leerstuk een voorspelling kunnen doen, zo vlak voor de wedstrijd, dan zou het logisch zijn dat Oranje wint van het Costa Ricaanse elftal. Het zal echter heel spannend worden. We kunnen dit afleiden uit de koersontwikkeling van de Nederlandse- en Mexicaanse beurs.

AEX en beurs Costa Rica
AEX en beurs Costa Rica

In de afgelopen 5 jaar heeft de beurs van Costa Rica (vertegenwoordigd door BCT Corp Costa Rica Stock Market Index) een hogere rendement geboden dan de AEX. Wie in de BCT Corp Costa Rica Stock Market Index had belegd kon een rendement halen van 81,4%. Voor de AEX was dat slechts 67,8%.

De beursgraadmeter van het Latijns-Amerikaanse land heeft een top gezet die bij de AEX nog niet gezien is. Op grond daarvan lijkt het volgens socionomics logische dat het Nederlandse elftal wint van Costa Rica. Wel zal de wedstrijd wederom spannend worden en het verschil niet groot zijn.

Betaalbaar,relaxed en zonder veel risico beleggen? Neem dan een abonnement op CritiTrader

2 gedachten over “Oranje wint van Costa Rica”

  1. Citaat :

    We gaan het opnieuw het socioeconomis testen aan de hand van de wedstrijd van vanavond. Als we op grond van deze leerstuk een voorspelling kunnen doen, zo vlak voor de wedstrijd, dan zou het logisch zijn dat Oranje wint van het Costa Ricaanse elftal. Het zal echter heel spannend worden. We kunnen dit afleiden uit de koersontwikkeling van de Nederlandse- en Mexicaanse beurs.

    Wat een baarlijke nonsens en boordevol taalfouten.

    socioeconomis? deze leerstuk ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.