Nieuw! DaxTrader

Dit artikel is ingrijpend gewijzigd. Ik verzoek u om naar deze link te gaan. Excuses voor het ongemak.

Bent u het ook beu om iedere dag naar de koersen te staren? Wilt u ook rust in uw hoofd en in uw leven. Dan is DaxTrader wat voor u. Deze signalendienst is geschikt voor de actieve belegger maar tegelijkertijd niet zo actief dat u zenuwachtig van de koersen wordt.

We beginnen het nieuwe jaar goed! Na een periode van hard studeren en gebruikmakend van onze jarenlange ervaring komen we met een nieuwe signaaldienst: DAXTrader.

De Duitse beursgraadmeter is de laatste jaren populairder geworden onder particuliere beleggers. Dat komt door de hogere volatiliteit van deze beursindex. Ook de veel grotere liquiditeit spreekt steeds meer handelaren aan. Beleggers kijken steeds meer over de grenzen omdat de AEX steeds meer een “Mickey Mouse” index wordt. De zwaargewichten Royal Dutch Shell en Unilever bepalen voor een groot gedeelte de richting van de Amsterdamse beursgraadmeter. Als daar ING, ASML en Philips aan toegevoegd worden dan wordt de trend bepaald door een handjevol aandelen.

We hebben zowel de exclusieve versie voor vermogende beleggers (DaxTrader Exclusive) als voor particulieren met een kleine portefeuille (DaxTrader Light).

Het systeem is een combinatie van trendvolgende signalen als contratrend tendensen.  Dat is uniek omdat de meeste systemen alleen maar rekening houden met een aspect. De meeste systemen houden rekening met één of het ander. Wij hebben deze dichotomie in het systeem verwerkt. Daardoor zal het nooit te lang in een verliespositie blijven zitten zodat de verliezen beperkt worden.

We hebben het systeem uitvoerig getest waarbij gekeken is naar de afgelopen vijf jaar met dagkoersen. Het blijkt dat ons DAX systeem gemiddeld een winst van 1482 DAX punten pakt. In geen enkele jaar werd verlies geboekt.

U heeft een baan overdag of u wilt niet de hele dag naar koersen staren? Dan is de DaxTrader portefeuille wat voor u als swingtrader. Een trader moet zich niet al te druk maken. Anderzijds willen we een acceptabel rendement behalen. Met acceptabel bedoelen we minimaal 50% op jaarbasis.

De kenmerken van DaxTrader zijn:

-wij beleggen op een relaxte wijze
-u hoeft niet de hele dag de beurs te volgen

Rendement

In de afgelopen vijf jaar kon u met DaxTrader Exclusive een winst van ruim 185.000 euro maken oftewel 7.412 DAX punten. Dat is gemiddeld 37.000 euro per jaar (1482 DAX punten). Gemiddeld bedroeg het rendement 112% per jaar oftewel ruim 3.000 euro per maand. Hieronder de grafiek met het geïndexeerde rendement (31-2-2009=100).

DaXTrader sinds 2010
DaXTrader sinds 2010

Doel van de portefeuille

Er wordt beoogd om een rendement van minimaal 50% per jaar te halen (oftewel 15.000 euro per jaar). Het startkapitaal is 33.000 euro. We gaan uit van een NETTO SCORE met alle kosten eraf zoals die van het abonnement.

Beleggingshorizon

Wij hebben de posities minimaal een dag of enkele dagen in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als kort te beschouwen. De gemiddelde duur van een actie is 17 dagen. Het gaat om gemiddeld 9 trades per jaar.

Voor wie is het geschikt

Bent u het ook beu om iedere dag naar de koersen te staren? Wilt u ook rust in uw hoofd en in uw leven. Dan is DaxTrader wat voor u. Deze signalendienst is geschikt voor de actieve belegger maar tegelijkertijd niet zo actief dat u zenuwachtig van de koersen wordt.

Hoe werkt het?

Wij geven per e-mail aan wat wij gaan doen. Wij zullen zowel de stoploss als het koersdoel vermelden. Wij beleggen met CFD’s van IG. Elke DAX-punt is 25 euro.

Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen. Het grootste nadeel van bijvoorbeeld Speeders zijn de beperkte handelstijden. Daardoor loopt u het risico dat u de volgende dag met een flink koersverlies geconfronteerd wordt. De CFD’s van IG hebben dat probleem niet, omdat de handelsuren op veel producten langer zijn. Hier kunt u 24 uur per dag handelen in de belangrijkste markten ter wereld. Bij IG handelt u CFD’s op Forex, Indices, Grondstoffen, Aandelen en meer, alles op één handelsrekening.

Wij noemen ook het aantal contracten, en de instapkoers. Tussentijds kunnen wij u berichten dat de stoploss of koersdoel aangepast wordt.

Een voorbeeld

We gaan om 09:00 uur short op de DAX.

Het koersdoel is 9.200. De stoploss is 9.800.

IG CFD

We kopen 1 contract: Duitsland 30 Cash
Waarde van een pip: 1 index punt
Waarde van een pip: 25 euro

Dus 1 DAX punt is 25 euro waard. Bij 100 punten is dat 2.500 euro.

Handelen op trends

Wij handelen op trends en gaan zowel long als short op basis van systematische signalen. Abonnees kunnen tevens ook terecht op het besloten deel van het forum.Bij vakantie, ziekte en andere situaties van overmacht wordt er geen mail verstuurd en de portefeuille niet bijgewerkt.

U krijgt een stoploss mee zodat u van te voren kunt weten wat het maximale verlies zal zijn. Als de stoploss of het koersdoel wordt aangepast of de positie wordt gesloten, krijgt u uiteraard bericht via de mail en kunt u terecht op het besloten deel van het forum.

DaxTrader Light

Behalve de normale versie bieden wij ook de mini versie aan voor beleggers met een kleine portefeuille. Bij mini variant handelen we met CFD met een contract van 5 euro per punt. Dat betekent dat bij een winst van 100 punten een rendement van 500 euro gehaald kan worden.

De doelstelling is hier om een winst van circa 600 euro per maand te boeken. Dus u kunt de bovenstaande informatie delen door 5. Het benodigd kapitaal is dan 6.600 euro.

Abonnementen

U kunt kiezen voor de volgende abonnementen.

1. DaxTrader: Kwartaalabonnement van 499 euro. Halfjaarabonnement voor 850 euro en een jaarabonnement voor 1399 euro.

2. DAXTrader mini: Kwartaalabonnement voor 249 euro. Halfjaarabonnement voor 425 euro en een jaarabonnement voor 699 euro.

Uw abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen.

Disclaimer

Wij hebben geen positie in de beleggingen. Wanneer wij een positie innemen zullen wij dat expliciet vermelden. De content is niet bedoeld als beleggingsadviezen. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content zijn onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Aanmelden

Via de onderstaande contactformulier kunt u zich aanmelden. Als u nog geen forumlid bent, kunt u een forumnaam vermelden.

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen via onze contactpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.