Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Dit is ons nieuwjaarscadeau: 50% korting

Allereerst wensen wij u een gezond, gelukkig, liefdevol en succesvol 2018 toe. We kunnen het jaar mooi beginnen door u een forse korting te geven op ons succesvolle handelssysteem DaxTrader. U krijgt de signalen per SMS en e-mail.

We hebben met DaxTrader, ons handelssysteem voor de DAX, een prima resultaat gehaald. Het kapitaal is per 2 januari 2018 aangegroeid van € 7.000 naar € 21.974. Dat is een rendement van ruim 213% oftewel € 14.974.

Dit systeem geeft signalen af op de Duitse beursindex . Wij werken met een ingebouwde stoploss die ons beschermt voor grote verliezen. Deze heeft zijn nut bewezen want u ziet in de tabel dat de verliezen beperkt zijn gebleven. We spelen in op zowel stijgende als dalende koersen.

DaxTrader Korte Termijn 2 januari 2018.grafiek
DaxTrader Korte Termijn 2 januari 2018.grafiek

Hoe werkt het?

Als er een signaal is, dan sturen wij dat per e-mail en SMS aan de leden. Het signaal geldt onmiddellijk. De signalen worden automatisch gegenereerd. Leden besluiten vervolgens zelf of ze de signalen opvolgen.

Korting van 50%

Als nieuwjaarsactie bieden wij een korting van 50% voor deze dienst aan. Als u zich aanmeldt, vermeld dan de code DKB2018 als opmerking. Deze actie is geldig tot en met 15 januari van dit jaar .

KLIK HIER om u aan te melden.

 

Wilt u meer informatie over dit systeem en/of de aanbieding? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen/whatsappen: + 31 (0) 6 337 335 68

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *