Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Fors geprofiteerd van de daling

Bent u ook op zoek naar een manier om zowel in te spelen op een stijging als een daling van de beurs? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Ons systeem kan heel efficient gebruik maken van de bewegingen en geld verdienen in zowel een stijging als een daling van de markt. Zo hebben wij fors geprofiteerd van de recente daling van de koersen en hebben vandaag de positie gesloten met een winst van maar liefst 1.061 DAX-punten, een rendement van 24%.

De aandelenmarkten verkeren in een achtbaan door de oorlog in Oekraïne. Dit jaar is de Duitse beursgraadmeter DAX al met 17% gedaald. Wij staan met ons systeem juist op een winst van 16%. Hoe dat kan? Traditionele beleggen zoals bij banken houdt alleen rekening met een stijging van de koersen en kunnen niet inspelen op een daling en juist die daling is belangrijk in tijden van onrust. Wij hebben ons systeem zo ingericht dat het ook mee kan liften met een daling.

Hieronder ziet u ons resultaat sinds 2015

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 7 maart 2022
Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 7 maart 2022

U ziet dat er weliswaar periodes zijn geweest met verlies maar dat dit verlies altijd weggewerkt is. Sinds 2015 is een rendement gehaald van 519% oftewel gemiddeld 87% per jaar. Wij hebben een gratis brochure opgesteld die u kunt opvragen: KLIK HIER om aan te vragen

Hieronder een korte video:

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *