Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Einde van de winnende reeks in zicht

Met veel hoop en euforie dat de viruscrisis in China binnenkort zal eindigen, heeft de Dax pas recentelijk de weg omhoog gevonden. Vandaag is er een beetje meer realiteitszin.

De toonaangevende Duitse index Dax komt vrijdag niet uit de rode cijfers. De index handelde tussen 13.474 en 13.551 punten na sluiting op donderdag op 13.574 punten. Het verliest momenteel ongeveer een half procent. Op weekbasis is de beursindex met liefst 4 procent gestegen. Wij hebben met ons handelssysteem daarvan kunnen profiteren en staan dit jaar weer op een winst van ruim 12%. Zie https://www.myfxbook.com/members/TraderNL/daxtrader-atc/2448560

Gemaksbeleggen

Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als op een daling kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 18.875 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Meer dan alleen winst nemen?

Maar de twijfel over de duurzaamheid van de recente opleving wordt vandaag steeds luider. “Het coronavirus houdt de beurzen in de ban”, aldus analist Marthel Edouard van Weberbank. De Metzler-experts blijven investeerders waarschuwen voor “het onderschatten van de effecten van het virus in een sterk met elkaar verweven wereldeconomie”.

Het feit is dat het aantal slachtoffers van coronavirus alleen al in China is gestegen tot meer dan 600 doden. Experts hebben onlangs de hoop getemperd dat er een manier gevonden kon worden om het virus medisch te bestrijden.

Fundamentele tegenwind

Maar er zijn niet alleen vraagtekens achter het vermeende succes bij het bestrijden van virussen, er was vandaag ook fundamentele tegenwind voor de aandelenmarkt in de vorm van een zwakke Duitse industriële productie voor december. De gegevens zijn teleurstellend.

n december 2019 produceerden ze 3,5 procent minder dan de vorige maand, zoals het Federale Ministerie van Economische Zaken aankondigde. Economen hadden slechts een min van 0,2 procent verwacht.

“Zelfs als de productiecijfers rond de jaarwisseling altijd met voorzichtigheid moeten worden geïnterpreteerd, onderstreept deze significante daling nog maar eens dat een ommekeer in de industrie nog lang aan de gang is”, aldus Ralph Solveen van Commerzbank over de teleurstellende cijfers.

Amerikaanse arbeidsmarkt blijft sterk

Ondanks goede gegevens van de arbeidsmarkt, is er een gemakkelijkere opening aan de gang op Wall Street. Met 225.000 nieuwe banen buiten de landbouw werden de verwachtingen van de analisten van 156.000 in januari overtroffen.

“De Amerikaanse arbeidsmarkt bevindt zich in een robuuste staat. De werkgelegenheidsgroei is sterker dan verwacht en de werkloosheidsgraad is, ondanks de kleine stijging, op een zeer laag niveau”, aldus Ulrich Wortberg van de Landesbank Hessen-Thüringen.

Al met al blijft het beeld van een robuuste Amerikaanse arbeidsmarkt bestaan, ondanks de onzekerheid over geopolitieke en handelspolitiek. “De jobmachine in de VS blijft robuust werken”, zeggen de experts van NordLB.

Spaarrekening levert niets meer op

Een spaarrekening levert niets meer op , sterker nog het kan u geld kosten! U hebt echter weinig tijd en u wilt niet de hele dag achter de computer zitten. Dan is automatisch beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Het heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een winst van € 18.875 gemaakt. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *