DaxTrader: van € 33.000 naar € 229.000

Het nieuwe jaar beginnen we super! Wij zijn trots u te kunnen meedelen dat wij een uniek tradingsysteem aan kunnen bieden dat een enorm rendement maakt.

Bent u het ook beu om iedere dag naar de koersen te staren? Wilt u ook rust in uw hoofd en in uw leven. Dan is DaxTrader wat voor u. Deze signalendienst is geschikt voor de actieve belegger maar tegelijkertijd niet zo actief dat u zenuwachtig van de koersen wordt. Het systeem kon iedere € 33.000 veranderen in € 229.000 in vijf jaar!

Duitse DAX steeds populairder

Beleggers kijken steeds meer over de grenzen omdat de AEX steeds meer een “Mickey Mouse” index wordt. De zwaargewichten Royal Dutch Shell en Unilever bepalen voor een groot gedeelte de richting van de Amsterdamse beursgraadmeter. Als daar ING, ASML en Philips aan toegevoegd worden dan wordt de trend bepaald door een handjevol aandelen.

De Duitse beursgraadmeter is de laatste jaren populairder geworden onder particuliere beleggers. Dat komt door de hogere volatiliteit van deze beursindex. Ook de veel grotere liquiditeit spreekt steeds meer handelaren aan.

Na een periode van hard studeren en gebruikmakend van onze jarenlange ervaring komen we met een nieuwe signaaldienst: DaxTrader.

Werking systeem

Geen emotie is meer winst! Het systeem is een combinatie van trendvolgende signalen als contratrend tendensen. Dat is uniek omdat de meeste systemen alleen maar rekening houden met één of het ander. Wij hebben deze dichotomie in het systeem verwerkt. Daardoor zal het nooit te lang in een verliespositie blijven zitten zodat de verliezen beperkt worden.

Een ander aspect is dat veel potentiele posities links gelaten worden. Het pakt alleen de trades die de moeite waard zijn. Daarom is het aantal transacties per jaar beperkt tot gemiddeld negen.

Resultaten

We hebben het systeem uitvoerig getest waarbij gekeken is naar de afgelopen vijf jaar met dagkoersen. Het blijkt dat ons DAX-systeem gemiddeld een winst van 1573 DAX punten pakt. Dat is jaarlijks een gemiddelde winst van ruim € 39.000 op basis van 1 CFD waarbij 1 DAX-punt een waarde van €25 vertegenwoordigt.

In geen enkel jaar werd verlies geboekt. De onderstaande grafiek laat de ontwikkeling van de portefeuille zien.

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

In de afgelopen vijf jaar kon u met DaxTrader een winst van ruim €
196.000 maken oftewel 7.865 DAX punten. Dat is gemiddeld € 39.000 per jaar (1573 DAX punten). Gemiddeld bedroeg het rendement 129% per jaar oftewel € 3.277 per maand.

Overige kenmerken

Gemiddeld rendement per jaar 129%
Gemiddelde opbrengst per maand € 3.277
Grootste winst € 32.879
Grootste verlies € 9.750
Maximale Drawdown € 11.000
Gemiddeld aantal transacties per jaar 9
Gemiddelde duur transactie in dagen 18
Maximale stoploss in punten 502

De hitratio, het aantal winsttransacties ten opzichte van verlies trades is 66%. Dat betekent dat 2 op de 3 posities met winst gesloten worden.

Twee varianten

DaxTrader is in twee varianten: DaxTrader Exclusive en DaxTrader Light. De eerst genoemde variant is bedoeld voor vermogende beleggers en de laatst genoemde variant voor particulieren met een kleine portefeuille (DaxTrader Light).

Bij de DaxTrader Exclusive stappen we in met DAX IG CFD’s waarbij 1 punt € 25 is. Bij DaxTrader Light is dat € 5 per punt. Bij deze versie deelt u dus alle cijfers door 5.

Doel van de portefeuille

Er wordt beoogd om een rendement van minimaal 50% per jaar te halen (oftewel € 16.500 per jaar). Het startkapitaal is € 33.000. We gaan uit van een NETTO SCORE met alle kosten eraf zoals die van het abonnement. Hierbij is het rendementsdoel conservatief geschat. De minimale winst in de afgelopen vijf jaar bedroeg namelijk ruim € 21.000

Beleggingshorizon

Wij hebben de posities minimaal een dag of enkele dagen in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als kort te beschouwen. De gemiddelde duur van een openstaande positie is 18 dagen. Het gaat om gemiddeld 9 trades per jaar.

Voor wie is het geschikt?

Bent u het ook beu om iedere dag naar de koersen te staren? Wilt u ook rust in uw hoofd en in uw leven. Dan is DaxTrader wat voor u. Deze signalendienst is geschikt voor de actieve belegger maar tegelijkertijd niet zo actief dat u zenuwachtig van de koersen wordt. Tegelijkertijd biedt het systeem een enorm potentieel. Met minder traden wordt beoogd een ongekende winst te halen: minder is meer!

-Wij beleggen op een relaxte wijze
-U hoeft niet de hele dag de beurs te volgen

Auto trading

Er zijn ook veel mensen die het beu zijn om de orders in te voeren en maken gebruik van de systemshop van Todays b.v. Wij werken hard aan een dergelijke oplossing en in de komende maanden zijn wij van plan dit te lanceren. Tot dan is het vrij gemakkelijk om mee te doen omdat het aantal transacties naar verwachting beperkt zal zijn. Ten tweede is het invoeren van een order met IG zeer eenvoudig. Daarnaast geven wij een stoploss en koersdoel mee.

Hoe werkt het?

Wij geven per e-mail aan wat wij gaan doen. Wij zullen zowel de stoploss als het koersdoel vermelden. Wij beleggen met CFD’s van IG. Elke DAX-punt is € 25.

Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen. Het grootste nadeel van bijvoorbeeld Speeders zijn de beperkte handelstijden. Daardoor loopt u het risico dat u de volgende dag met een flink koersverlies geconfronteerd wordt. De CFD’s van IG hebben dat probleem niet, omdat de handelsuren op veel producten langer zijn. Hier kunt u 24 uur per dag handelen in de belangrijkste markten ter wereld. Bij IG handelt u CFD’s op Forex, Indices, Grondstoffen, Aandelen en meer, alles op één handelsrekening.

Wij noemen ook het aantal contracten en de instapkoers. Tussentijds kunnen wij u berichten dat de stoploss of koersdoel aangepast wordt.

Een voorbeeld

We gaan om 09:00 uur short op de DAX.
Het koersdoel is 9.200. De stoploss is 9.800.

IG CFD

We kopen 1 contract: Duitsland 30 Cash
Waarde van een pip: 1 index punt
Waarde van een pip: € 25

Dus 1 DAX punt is € 25 waard. Bij 100 punten is dat € 2.500.

Abonnementen

U kunt kiezen voor de volgende abonnementen.

1. DaxTrader Exclusive :
Kwartaalabonnement: €499.
Halfjaarabonnement : € 849
Jaarabonnement voor €1399.

2. DaxTrader Light:
Kwartaalabonnement voor €249.
Halfjaarabonnement voor €419
Jaarabonnement voor € 699.

Uw abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen.
Voor deze signalendienst is het zeer aan te raden dat u een rekening bij IG heeft maar niet noodzakelijk. U kunt dat openen door middel van deze link: Klik Hier.

De spread van IG is 1 DAX-punt.

Dus u kunt met een Lynx rekening in CFD’s op de DAX handelen en ons systeem volgen. De signalen worden per e-mail doorgegeven en de acties worden op de opening van de beurs ingezet. Dus u krijgt op de avond van de transactie een e-mail met het signaal.

Aanmelden

Er komt spoedig een nieuwe trade aan. Mis het dus niet en meld u via de onderstaande contactformulier aan. Als u nog geen forumlid bent, kunt u een forumnaam vermelden.

Disclaimer

Wij hebben geen positie in de beleggingen. Wanneer wij een positie innemen zullen wij dat expliciet vermelden. De content is niet bedoeld als beleggingsadvies. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content zijn onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Vragen of opmerkingen

Heeft u nog vragen, dan zijn wij uiteraard graag bereid u te woord te staan. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen via onze contactpagina. Vermeld u (mobiele) telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen als u dat wilt.

7 gedachten over “DaxTrader: van € 33.000 naar € 229.000”

 1. Ik weet niet of het is opgevallen,maar er is 5 jaar een bullmarkt geweest… Elk systeem zou met dat start bedrag flink zijn uitgelopen, en wellicht ook naar een waarde van € 229.000 óf meer. Geld verdienen in een bullmarkt is niet moeilijk, maar geld verdienen in alle omstandigheden, bear en bull, is wat lastiger,en daar heeft DaxTrader nog niet aan geroken…

  1. Edwin, daar houdt het systeem rekening mee. Het speelt zowel in op stijgende -als dalende markten. Ook zijwaartse markten kan het systeem aan.

   Dat komt omdat het niet alleen trendvolgend is maar er ook contratrend elementen er in zitten. Iedere reele beweging is namelijk een samenspel van tendensen en tegentendensen.

   Het blijft zo lang mogelijk in de trend zitten maar bij een ommekeer schakelt het over.

   Als het in een verkeerde positie zit, schakelt het naar verloop van tijd uit zodat de verliezen beperkt blijven.

   In de genoemde periode was er ook sprake van flinke correcties en daar kan het systeem ook op inspelen.

 2. Oke, dan is dat natuurlijk opgelost, was het dan niet beter om een backtest vanaf ca.2007 te doen?, was die heftige periode erna ook meegenomen.Dan is het pas duidelijk of het systeem onder alle omstandigheden werkt.

  1. Wij hebben ook testen uitgevoerd in de periode 2004-2014, maar niet uitvoerig. Het blijkt dat bij dalende markten ook flinke winsten gemaakt kan worden. Er is geen voorkeur voor een long -of shortpositie.

   Daarnaast zijn er zoals ik geschreven heb bij stijgende markten ook periodes met flinke correcties (in de periode 2010-2014). Met dit systeem kan daar ook van geprofiteerd worden.

 3. Duidelijk.

  Het systeem kan dus trend van een correctie onderscheiden, en vice versa, dat is wel knap te noemen!
  Om daar zeker van te zijn ga je dat toch juist wél uitvoerig testen?, lijkt mij hoor.

  Anyway, veel succes met het systeem.

  1. “Oke, dan is dat natuurlijk opgelost, was het dan niet beter om een backtest vanaf ca.2007 te doen?, was die heftige periode erna ook meegenomen.Dan is het pas duidelijk of het systeem onder alle omstandigheden werkt. Ik weet niet of het is opgevallen,maar er is 5 jaar een bullmarkt geweest… Elk systeem zou met dat start bedrag flink zijn uitgelopen, en wellicht ook naar een waarde van € 229.000 óf meer. Geld verdienen in een bullmarkt is niet moeilijk, maar geld verdienen in alle omstandigheden, bear en bull, is wat lastiger,en daar heeft DaxTrader nog niet aan geroken”

   We hebben nu ook naar de periode voor 2010 gekeken. Zoals we zeiden: tentatief hadden we dit getest, maar nu hebben we uitvoeriger de periode voor 2010 onderzocht. We hebben nu 11 jaar geanalyseerd. Het systeem doet het zowel in stijgende -als in dalende markten goed.

   DaxTrader 2004 tot en met 2014

   Ook vanaf 2007 en de heftige periode daarna was geen probleem. Totale winst in de periode 1 januari 2004-31 januari 2014 is uitgekomen op €318.630. Dus een vermogensontwikkeling van €33.000 naar ruim €351.000 met DaxTrader

   1. Het ziet er indrukwekkend uit, maar volgens mij wordt er iets vergeten nl. de margin verplichting. Ook voor een Cfd account heeft de broker dit ingesteld,en niets is zo erg als een auto-liquidation aan de broek te hebben…. Het testen van een systeem neemt dit meestal niet mee,en uitgaan van de max. drawdown voor een eventuele berekening er van is niet afdoende,de drawdown kan immers altijd meer worden.

    Het systeem is, afgaand op de beschikbare informatie, naar mijn idee niet afdoende op alle punten volledig getest. En auto-liquidation daar zit niemand op te wachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.