Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

DAX neemt adempauze. Waar ligt de steun?

De beurzen zijn wat stoom aan het afblazen na de sterke herstel van de afgelopen dagen. De AEX bereikte een top rond 504 punten en de DAX rond 11670. Beleggers namen wat winst, na de stijgingen van de afgelopen dagen. Een onverwachte daling van de Duitse industriële productie zorgde eveneens voor enige koersdruk. De Amerikaanse werkgelegenheid steeg in juli met 215.000 wat minder was dan verwacht maar nog steeds een goed cijfer. Er werd een toename van 225.000 banen voorzien. De werkloosheid bleef steken op 5,3% van de beroepsbevolking.

De Duitste beursgraadmeter Dax is in de afgelopen dagen sterk gestegen. Het is tijd voor een adempauze. Steun ligt op 11.483 punten.

We hebben met ons DaxTrader Korte Termijn systeem weer een behoorlijke winst gemaakt. De long positie is gisteren gesloten met een winst van 396 punten. Daarmee komt de totale winst uit op 1316 punten sinds 29 juni. In geldtermen bedroeg het resultaat 6.581 euro. Zie onderstaande tabel:

DaxTrader Korte Termijn 7 augustus 2015
DaxTrader Korte Termijn 7 augustus 2015

Werking systeem

Wij werken met een ingebouwde stoploss mechanisme die ons beschermt voor grote verliezen. Deze heeft zijn nut bewezen want u ziet in de bovenstaande tabel dat de verliezen beperkt zijn gebleven. We spelen in op zowel stijgende- als dalende koersen. Het systeem is een combinatie van trendvolgende signalen als contratrend tendensen. Dat is uniek omdat de meeste systemen alleen maar rekening houden met één of het ander. Wij hebben deze dichotomie in het systeem verwerkt. Daardoor zal het nooit te lang in een verliespositie blijven zitten  zodat de verliezen beperkt worden.

Het systeem berekent steeds de kans op winst en verlies en bepaalt of het een signaal afgeeft. Het pakt alleen de trades die de moeite waard zijn. Het systeem is uniek en niet op internet te verkrijgen.

Doel

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is DaxTrader Korte Termijn wat voor u. Er is een startkapitaal nodig van € 7.000. Het doel is een rendement van 250% per jaar te halen. U kunt lid worden via deze link: KLIK HIER

Uitgebreide brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt downloaden: KLIK HIER

Een verwijzing voor de titelfoto van DonkeyHotey: https://flic.kr/p/dQehHG

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.