Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX: waar ligt de ondergrens ?

Met DaxTrader, ons handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter DAX, zijn we short gegaan om te profiteren van een daling. De positie staat nu op een aardige winst. We kregen vandaag deze vragen van onze bezoekers: Ga je de shorts nu verkopen ?  Of verwacht u nog n verdere daling ? Waar ziet u de ondergrens dan ?

Het verkeerd inschatten van de markt kost vooral de particuliere belegger veel geld, veel meer dan tot nu toe was aangenomen. Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger of te vroeg of te laat uit de markt stapt. Veel beleggers misten de markt van 2014, omdat ze te vroeg uitstapten. En zo zijn er talloze voorbeelden aan te halen over de laatste 15 jaar en ook nog daarvoor!

Zeer weinig handelaren kunnen met succes hun emoties onder bedwang houden. Geautomatiseerde handelssystemen hebben geen mening en hebben geen emoties – ze houden zich aan een geprogrammeerde reeks regels, ongeacht wat er om hen heen gebeurt, en bieden de discipline en het geduld die nodig zijn voor een meer objectieve en betrouwbare benadering van handelen.

We handelen automatisch op basis van een algoritme, zoals ook in de brochure staat, dus zonder emoties. We proberen niet te raden waar de bodem ligt. Daardoor hebben we in 2,5 jaar een rendement van 380% gehaald.

Brochures

Wij hebben brochures samengesteld die u kosteloos kunt aanvragen. U kunt kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

1. AutoTraden :  Ideaal bij weinig tijd.

2. SMS- en E-mail abonnement: U doet alles zelf. U krijgt signalen per SMS en e-mail over de instap en uitstap.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *