DAX: erop of eronder!

De markten wachten op het rentebesluit van de Fed, het stelsel van centrale banken in de Verenigde Staten. Ook kijkt de markt naar de Nederlandse verkiezingen. Om 21:00 zullen de exit polls bekend worden. De uitslag kan een indicatie bieden voor de aanstaande verkiezingen in Frankrijk en de stemming weergeven over de Europese Unie. Het is dus niet verwonderlijk dat de markten vandaag zijwaarts bewegen. Een uitbraak in beide richtingen is zeker denkbaar.

De situatie doet denken aan het begin van het jaar, de DAX durfde toen nauwelijks te bewegen. Na de koerssprong op 3 maart waarbij een nieuwe jaarrecord werd aangetikt gaat het terug slechts licht heen en weer. Uiteraard wachten beleggers op de verkiezingsuitslag in Nederland en de persconferentie van Fed-voorzitter Janet Yellen. Dat ze opnieuw de rente zal verhogen, is vrijwel zeker. Hoe zullen ze beleggers dat beoordelen en wat zijn de vooruitzichten stappen?

bron: www.wallstreet-online.de

De DAX is sinds december 2016 (vanaf 10.525 punten ) in een opwaartse beweging. Een top werd gezet op 12.100. Sindsdien ziet de beursindex in een tradingrange rond het 10 daags gemiddelde en heeft het de opwaartse trend getest.  Een uitbraak uit deze zijwaartse trend zal mij niet verbazen.

Signalen op DAX

Wilt u profiteren van zowel een stijging als een daling van de DAX-index? Wij bieden u gratis handelssignalen (ter waarde van € 169) aan per SMS en e-mail die zowel de instap als de uitstap vermelden. De prestaties zijn niet onfortuinlijk: Het kapitaal is per 5 maart 2017 aangegroeid van € 7.000 naar ruim €20.000.

Wij bieden u gratis deze handelssignalen aan met aan-en verkoopindicaties. KLIK HIER om u aan te melden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.