Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

DAX: doorstijgen na pasen

In overeenstemming met de laatste prognose begon de DAX hoger, maar viel al snel weer wat terug. Pas in de loop van de dag hervatte de positieve trend. Frankfurt sloot halverwege een bullish cyclus en lijkt deze dinsdag te hervatten. In de loop van de dag echter nemen de kansen op correctie toe.

Wilt u ook 362% rendement in 2,5 jaar? Neem dan een abonnement op onze DAX-handelssysteem. KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN

Over de grafiek

De koersgrafiek (wit) toont het koersverloop van de DAX van de afgelopen 4 handelsdagen. Van de vier cycli zie je zowel het historische als het toekomstige verloop (1 dag vooruit).

De mintgroene lijn onderscheidt strategische koopwaardige fases (grafiek onder mintgroen) van verkoopwaardige periodes (grafiek boven mintgroen). De paarse lijn levert een extra tactische tradingindicatie: de grafiek onder paars is koopwaardig, boven paars is verkoopwaardig.

De sentimentcycli zijn berekend op basis van een sentimentindicator. De cycli tonen de trend van het sentiment, berekend over de afgelopen 135 handelsdagen (dus ongeveer 6 maanden).

Door hun diepe wortels in de koershistorie staat het verloop in de komende  4 handelsdagen – met een waarschijnlijkheid van 97% – zo goed als vast.

Anders dan de traditionele technische analyse volgt het koersverloop de indicatoren (de cycli), in plaats van andersom.

Pieter Bos

Wilt u ook 362% rendement in 2,5 jaar? Neem dan een abonnement op onze DAX-handelssysteem. KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.