Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Beurzen zijn helemaal van slag. Wat kunt u doen?

Gisteren daalde de AEX binnen 8 minuten circa 10 punten. Een verrassende renteverlaging in Zwitserland en het loslaten van de vaste koers van de Zwitserse frank zorgden voor nervositeit onder beleggers. Ook de andere Europese aandelenbeurzen lieten gisteren flinke koersschommelingen zien. Plots trad weer een herstel op waarbij zelfs in de plus gesloten werd.

Het is duidelijk dat de markt erg moeilijk blijft. Veel beleggers hebben het gevoel dat tegen deze bewegingen niet valt te handelen. Er is veel geld te verdienen maar ook te verliezen. Het is daarom belangrijk om zonder emotie te handelen. Bewust en beredeneerd. Het beste is volgens bepaalde vaste regels te handelen waarbij emoties worden uitgeschakeld. Dat blijkt ook uit ons onderzoek.

Consistentie loont blijkt uit een studie dat gepubliceerd is door de Employee Benefit Research Institute (EBRI) en de Investment Company Institute (ICI), getiteld:  “What Does Consistent Participation in 401(k) Plans Generate? Changes in 401(k) Account Balances, 2007-2012. Beleggers die consistent en zonder emotie handelden, behaalden een hoger rendement.

Na jarenlange studie en gebruikmakend van onze ervaring hebben wij DaxTrader geïntroduceerd: een uniek handelssysteem die consistente aankoop-en verkoopsignalen voor de Duitse beurs afgeeft. Dit systeem kon heel wat stormen op de beurs doorstaan en is er zonder kleerscheuren doorheen gekomen.

Het rendement bedroeg ruim € 318.000 in 11 jaar, met gelimiteerde inzet is dit buitenproportioneel te noemen. Het systeem doet het zowel in stijgende -als in dalende markten goed.

Wij hebben een brochure met informatie over DaxTrader voor u samengesteld: KLIK HIER om het te bekijken of te downloaden.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

3 reacties op “Beurzen zijn helemaal van slag. Wat kunt u doen?”

  1. Avatar

    Buy the dips dat is mijn advies. Ik verwacht ook dat we donderdag naar de 470 gaan, Het besluit van de ECB moet beloond worden. ECB gaat veel geld in de markt pompen. Geld van de ECB wordt uitgekeerd aan de houders van staatsobligaties en dit geld vloeit niet naar de economie, maar naar de beurs. Rente is zo laag, zodat je wel in aandelen moet. Het kan volgens mij alleen maar omhoog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *