Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Beleggers, let op de Dow Jones !

Op donderdag sloot de toonaangevende beursgraadmeter S&O 5090 met een winst van minder dan 0,1% terwijl de Dow Jones minder dan 0,1% daalde. Kopers waren terughoudend ondanks dat het Huis van Afgevaardigden de herziene American Health Care Act goedkeurden. Een daling van de ruwe olie van 4,7% en een vertraging in de groei van de advertentieomzet van Facebook gooide roet in het eten.

Kopers leken ook de “herziening ratio” te negeren,  dit is een ratio opgesteld door Bank of America Corp. Dit rapport toonde aan dat de verhouding van opwaartse en neerwaartse herziening van de winstverwachtingen door analisten, de hoogste stand ooit in april bereikte.

Na de doorbraak van 20.601 is de Dow Jones aan het consolideren. Steun ligt op 20.780 (50 daags gemiddelde) en op 20,740 (200 daags gemiddelde). Hoewel het algemeen sentiment positief is, is de kracht uit de grote aandelen verdwenen en lijkt het erop dat er een dubbele top gevormd wordt met de piek van maart op de linkerkant en de hoogste stand van april aan de rechterkant. Het is echter wachten op een bevestiging.

Profiteren van koersdaling

U kunt als belegger profiteren van de koersdaling door “short” te gaan. Wij bieden u gratis handelssignalen voor de AEX (ter waarde van  € 747) of de DAX (ter waarde van  € 507) met aan-en verkoopindicaties. KLIK HIER om u aan te melden.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *