Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Beleggers klaar voor de eindejaarsrally

De koersstijgingen van overzee en de hoop op een nieuw economisch stimuleringspakket van de VS houden de beurzen gaande. Zelfs een toenemend aantal infecties verandert daar niets aan.  De beurzen beginnen de dag goedgemutst.

De kerstrally lijkt nu eindelijk aan kracht te winnen en tilt ook de leidende Duitse index naar nieuwe hoogten. De 13.500 puntenmarkering is al gepasseerd in de vroege handel. Het record van februari is nog maar twee procent verwijderd.

Vergadering van de Amerikaanse Federal Reserve in de avond

Vanavond wordt verwacht dat de Amerikaanse Federal Reserve wacht op haar laatste bijeenkomst in een extreem jaar en haar soepele monetaire beleid voortzet. Volgens economen moeten de belangrijkste rentetarieven van 0,0 tot 0,25 procent en de miljarden aan obligatieaankopen ter ondersteuning van de economie worden bevestigd. “Het rentebesluit van de Fed belooft relatief weinig spanning”, verwachten de experts van Dekabank.

Met meer dan 13.500 punten compenseerde de leidende Duitse index eindelijk zijn verliezen sinds de beurscrash op 24 februari. De index staat op een winst van 1,23 procent tot 13.527,50 punten. Hiermee komt het record van 13.795 punten van half februari dichterbij.

Beleggen met gemak

Een spaarrekening levert niets meer op , sterker nog het kan u geld kosten! U hebt echter weinig tijd en u wilt niet de hele dag achter de computer zitten. Dan is Automatisch Beleggen wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Het startkapitaal (juni 2015) bedroeg € 7.000. Op 25 november 2020 was dit aangegroeid tot € 35.900. Dat is een rendement van 413 %. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *