fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Kijkend naar de daggrafiek van de AEX, zien we dat de koers zich hoogstwaarschijnlijk in correctieve Elliott Wave 4 bevindt. Ik verwacht dat deze niet veel hoger zal komen dan de eerdere “opleving” tot het niveau van rond de 542 punten. Vervolgens zal de finale Wave 5 zich presenteren die, gebaseerd op het huidige scenario, een tijdelijke bodem zal laten zien op een niveau van tussen de 508 en 500 punten.

Ronde getallen hebben vaak een magnetische werking op koersen dus het lijkt me onwaarschijnlijk dat de koers onder de 500 punten komt, voor nu! Waarom voor nu? Elliott Wave correcties bestaan nooit uit een enkelvoudige “impulsieve” (= in de richting van de trend) Wave.

Dus heeft het er alle schijn van dat we hier te maken krijgen met een zogeheten ABC-correctie, ook wel “ZigZag” genoemd. A en C-Waves van deze ABC-correcties bestaan op zichzelf ook weer uit een impulsieve 1-2-3-4-5 structuur en hebben vaak dezelfde lengte, zowel in tijd als in beweging.Daarmee kunnen we concluderen dat we een kortstondige opleving te zien krijgen, zodra deze eerste A-wave compleet is. Dat is dat de B-wave, ook weer bestaand uit een kleinere abc beweging.

Het is vooraf niet te zeggen waar deze opleving (Wave B) haar top zal neerzetten, maar zodra deze B-Wave compleet is, zal er een nieuwe, behoorlijk lagere bodem van de AEX volgen.

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX (de AEX van onze oosterburen) ontwikkeld die op beide kan inspelen. Auto trading die gemiddeld 137% per jaar heeft verdiend. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 33.597 in de afgelopen 2,5 jaar. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan: u kunt zowel AUTOMATISCH als door middel van SMS SIGNALEN meedoen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *