Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

AEX blijft tussen 320- 360

De AEX sluit op 16 april tussen de 320 en 360 punten. Dat is de verwachting van de meerderheid van de bezoekers die aan de prijsvraag van De Kritische Belegger meededen.  Deelnemers konden hun prognose op het forum plaatsen en 100 euro winnen. Daarnaast hebben zij gemotiveerd waarom zij een dergelijke stand voorzien.

Geplaatste reacties kunt u hier lezen: klik hier

Volgens de forumleden nemen beleggers een afwachtende houding aan. Zij willen concretere tekenen van de economische opleving zien en kijken uit naar de eerste kwartaalcijfers die voor de meeste fondsen pas na 16 april verschijnen.

” Mogelijk zal de laagste stand op Een neutraal, mogelijke laagste stand in deze periode 324, doch daarna terug hoger : lage rente, cash gaat naar beurs, weerstand 355″ .

” Low bevinden we ons nu al in. Voor maart zie ik niet direct een hogere top op de borden, maar april wel. April/mei/juni zijn vaak niet de probleem maanden.”

Forum
Wij zien dat steeds meer ervaren beleggers meedoen. Wellicht heeft u ook interesse om deel te nemen. Het loont absoluut de moeite om u aan te melden en vooral om er meteen ook interactief aan deel te nemen zodat onze community gestaag blijft groeien met de nodige kennis en ervaring.

Wij hebben het forum ( https://www.dekritischebelegger.nl/forum/ ) opgezet naast de normale reactiemogelijkheid op een artikel om eenvoudiger te kunnen discussiëren.

Forumleden kunnen zelf een discussie starten en hebben tevens de mogelijkheid om plaatjes en video’s te plakken. Er kunnen onderwerpen gestart worden die niet op de reguliere site behandeld worden. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring. Zodoende kunt u elkaar helpen en een discussie beginnen die voor uw van belang is.

Onderwerpen
Wij hebben verschillende subforums. Er is sinds kort ook een beleggersforum voor beginners aangemaakt: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/beginners

Ook hebben wij subforums over Aegon,ING en TomTom, zie: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/fondsen

Daarnaast kunt u discussiëren over de AEX https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/aex of over Gann-analyse (https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/gann).

Handleiding

U kunt:

•     Nieuwe onderwerpen beginnen middels: ONDERWERP — TOEVOEGEN » (https://www.dekritischebelegger.nl/forum/?new=1)

•     grafieken/ video’s plaatsen en tevens een persoonlijk plaatje van uw toevoegen via uw profiel (avatar).

•     Bepaalde onderwerpen als favoriet instellen Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *