Aandelenbeurs op beslissend moment

Wall Street is diep verdeeld over de volgende grote zet van de beurs. Zal deze stijging in tranen eindigen of is dit eigenlijk het begin van een nieuwe meerjarige bullmarkt ?

  • Wall Street is diep verdeeld over de toekomst van de aandelenmarkt.
  • Velen kijken vol ongeloof toe en kunnen de rally van de markt niet verklaren.
  • Anderen, waaronder Morgan Stanley, kondigen een nieuwe bullmarkt aan.

GEMAK EN WINST

U wilt wel profiteren van de kansen op de beurs maar u heeft weinig tijd of u wilt simpelweg van uw vrije tijd genieten. Dan is Automatisch Beleggen wat voor u.. VRAAG HIER de gratis brochure aan. KLIK HIER

 

Technologiebeurs Nasdaq

Te midden van de somberste achtergrond in de moderne Amerikaanse geschiedenis bruist de beurs .De technologiebeurs Nasdaq is een nog maar weinig verwijderd van een nieuwe recordhoogte. Veel beleggers kijken ongelovig toe vanaf de zijlijn, terwijl anderen een ‘nieuwe bull-markt’ uitroepen. Wall Street was nog nooit zo verdeeld. Dus wat is er precies aan de hand?

Zo Ontstaan ​​Bull-Markten

Mike Wilson, Chief Investment Officer van Goldman Sachs, is sinds begin april optimistisch. In zijn wekelijkse podcast op maandag noemde hij dit voorlopig de ‘vroege cyclus’ van een nieuwe bullmarkt .

Wat drijft zijn denken? Welnu, de aandelenmarkt is onlangs verschoven naar een breder assortiment. Zoals CCN.com meldde, wordt deze rally niet langer alleen gedreven door de FAANG-reuzen en ‘stay-at-home’ tech-aandelen.

De ‘Laatste Zucht’ Voor Een Beursdaling?

Niet iedereen is overtuigd. In feite is zogenaamd ‘slim geld’ meer dan ooit bearish. Chief US equity strateeg bij Credit Suisse Jonatan Golub zegt dat de markten op korte termijn voorlopen op zichzelf. Dani Burger van Bloomberg vatte de stemming samen van veel beleggers die de markt hoger zien pushen: Dit is misschien wel de laatste zucht van een markt die probeert te blijven rallyen, echt tegen de verwachtingen in, en soms de realiteit van wat er op straat gebeurt.

Ze erkende het verhaal van ‘verbreding naar buiten’ en wees erop dat ‘waarde’-aandelen buitengewoon goedkoop waren. Maar er ontbreekt iets. Waardeaandelen moeten doorgaans een aanhoudende inflatieverbetering en hogere obligatierendementen zien. Dat is nog niet gebeurd.

Burger wees er wel op dat aandelen gemakkelijk de opmars kunnen voortzetten vanwege de nog steeds miljarden dollars aan de zijlijn om te worden ingezet .

Hoe Raadt Morgan Stanley Aan Om Nu Op De Aandelenmarkt Te Spelen?

Als de stieren bij Morgan Stanley gelijk hebben, hoe moeten beleggers dan hierop inspelen ? Volgens Wilson zouden ze de gloeiend hete ‘stay-at-home’-aandelen die de markt tot dusver hebben opgedreven, moeten negeren.

We blijven beleggers aanraden om te zoeken naar begunstigden van de ‘back to work’-trend in plaats van de’ stay at home’-trend die zich doorzet.

Wilson zei dat de kans groot is dat de S&P 500 vanaf hier consolideert of zelfs corrigeert. Maar die dip zou een koopkans zijn, zei hij. Hij kijkt naar small-capaandelen, banken, cyclische consumentensectoren en de gezondheidszorg in een poging het echte herstel op te vangen.

Bron: CCN.com

Geld Verdienen In Elke Markt

Of de beurs stijgt of daalt, er valt altijd geld te verdienen met ons handelssysteem DaxTrader. Dit is een algoritme wat complexe handelsregels hanteert en zo profiteert van schommelingen in de DAX, de Duitse beursindex. Sinds 2015 is een rendement gemaakt van ruim 400% terwijl de beursgraadmeter geen winst heeft geboekt. VRAAG HIER de gratis brochure aan. KLIK HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.