9 maanden lang gratis abonnement!

Onlangs zijn we met onze tradingservice CritiTrader overgestapt op CFD’s van IG. Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen.

Het grootste nadeel van bijvoorbeeld Speeders zijn de beperkte handelstijden. Daardoor loopt u het risico dat u de volgende dag met een flink koersverlies geconfronteerd wordt. De CFD’s van IG hebben dat probleem niet, omdat de handelsuren op veel producten langer zijn. Hier kunt u 24 uur per dag handelen in de belangrijkste markten ter wereld. Bij IG handelt u CFD’s op Forex, Indices, Grondstoffen, Aandelen en meer, alles op één handelsrekening.

Negen maanden gratis abonnement!

We kunnen het leuker voor u maken: Open nu een rekening bij IG, stort minimaal €4.000 en krijg negen maanden lang een CritiTrader-abonnement ter waarde van € 179 gratis. Meld u aan met deze link voor IG en geef door aan IG dat u gebruikt wenst te maken van een CritiTrader-abonnement. Na goedkeuring door IG ontvangt u van ons bericht.

Bestaande klanten

Dit geldt ook voor bestaande klanten van IG als u minimaal €4.000 op de rekening hebt staan. Als u denkt aanspraak te maken op de actie, kunt een email sturen naar ons.

Als uw aanmelding goedgekeurd is door IG, ontvangt u dus 9 maanden lang de signalen gratis.

CritiTrader

U heeft een baan overdag of u wilt niet de hele dag naar koersen staren? Dan is de CritiTrader CFD portefeuille wat voor u als swingtrader. Een trader moet zich niet al te druk maken. Anderzijds willen we een acceptabel rendement behalen. Met acceptabel bedoelen we minimaal 25% op jaarbasis.

De kenmerken van CritiTrader zijn:

-wij beleggen op een relaxte wijze
-u hoeft niet de hele dag de beurs te volgen
-en wij nemen geen groot risico zodat het voor iedereen te volgen is.

Resultaten
Voor een overzicht van de resultaten en voor meer informatie:  klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.