Source: Daniel Phillips & https://flic.kr/p/Vd2ry8

10 zonne-energie aandelen

Zonne-energie is een interessante ontwikkeling voor beleggers. Het roept in tegenstelling tot windenergie via windmolens weinig of geen weerstand op. Er is geen sprake van  bewegende onderdelen, die de blik op de horizon ‘bevuilen’ of geluid produceren. Bovendien gaan zonnepanelen 30 tot 40 jaar mee en hebben bijna geen onderhoudskosten.

Zonne-cellen en windmolens worden een steeds goedkoper alternatief dan kolenmijnen en kerncentrales in delen van de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een rapport van de Amerikaanse investeringsbank Lazard.

Hoewel het indrukwekkend is dat de Amerikaanse zonne-energiesector in 2016 met 95 procent is gegroeid ten opzichte van 2015, is het schatten van de capaciteit in het afgelopen decennium enigszins moeilijk gebleken. Vorig jaar ‘verdubbelde de zonne-energie-industrie van het land bijna haar jaarlijkse record’.  Dat blijkt uit een rapport van Green Tech Media. In totaal zijn er 14,626 megawatt aan geïnstalleerde zonne-energie in vergelijking met 7.493 megawatt geïnstalleerd in 2015.

Wij hebben 10 aandelen geselecteerd die kansrijk zijn om te profiteren van deze trend. U kunt dit rapport hieronder voor slechts € 9,95 bestellen.

Op dit artikel is onze Privacyverklaring van toepassing KLIK HIER