Wat kunt u verwachten?

Welkom op De Kritische Belegger. Hier kunt u ons persbericht lezen en tevens hebben wij naar de mening van onze bezoekers gevraagd.

Beleggers hebben veel geld verloren. Zij zijn daarom kritischer en zorgvuldiger geworden en eisen kwaliteit van informatie. Aan die behoefte willen wij voldoen.

Naar ons idee is er geen behoefte aan weer een andere beleggingssite. Het barst er inmiddels van. Veel websites claimen onafhankelijkheid terwijl ze dat in feite niet zijn. Zij zijn een onderdeel van een mediabedrijf of maken deel uit van een financiële instelling.

Daarnaast zijn er sites die wel onafhankelijk zijn maar niet kritisch ten aanzien van de informatievoorziening. Het gaat hen erom dat er zoveel mogelijk artikelen worden geplaatst, dus “content om de content”.

Het idee ontstond dus bij ons om een website voor beleggers te lanceren die echt onafhankelijk is en zorgvuldige en deskundige informatie biedt. Wij zullen niet elke analist toelaten op de site en artikelen plaatsen slechts om de site mee te vullen. Wij richten ons op kwaliteit.

Wat kunt u wel verwachten?

Beleggers zijn op zoek naar eerlijke en betrouwbare informatie. Ze zijn op zoek naar een site waar zij hun vragen en hun twijfels kwijt kunnen en die er in alle openheid mee om zal gaan.

Beleggers willen:

-heldere en kritische informatie, een fris en onbevangen geluid

-een andere kijk op beleggen

-kritische analyse van emissieproducten

-tips over vermijden van onnodige kosten

-versterken van hun onderhandelingspositie

-hulp bij het aan de kaak stellen van misstanden

    Wij bieden zowel fundamentele- als technische analyses aan. Zo verschijnen op deze website onder andere “trading tips” op basis van een unieke analyse. Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder, levert elk weekend een bijdrage waar u van kunt profiteren. De tips zijn LIVE en niet achteraf zodat u mee kunt handelen. De artikelen zijn transparant, vertrouwenswaardig en bevatten eerlijke analyses.

    Daarnaast levert Jan-willem Nijkamp in de “tip van de week” een interessante tip op deze site. Ook publiceren wij artikelen over de economie en over beleggen in het algemeen.

    De inhoud van deze site is niet bedoeld als een beleggingsadvies. Suggesties en reacties zijn welkom op onze contactpagina.

    Wij wensen u veel leesplezier toe.

    Satilmis Ersintepe