skip to Main Content

diensten

WIJ BIEDEN WAAR U OP ZOEK NAAR BENT

WAT U ZOEKT

U wilt een mooi rendement halen en u belegt omdat u het leuk en spannend vindt

U belegt voor uw plezier en de spanning. U wilt het heft in in eigen hand houden, maar kunt wel wat ondersteuning gebruiken.

Feit is dat u altijd iets nieuws kunt leren door uw beleggingen zelf te beheren.

Wij bieden verschillende diensten aan om u hierbij zo goed mogelijk te helpen. U kunt een abonnement nemen op onze SMS Signalen om uw visie te toetsen. Ook schrijven we rapporten over kansrijke aandelen en kunnen we u een persoonlijke cursus aanbieden.

BELANGRIJKSTE DIENSTEN

SMS Signalen

U vindt zelf beleggen en traden leuk maar kunt wel een extra hulplijn gebruiken. Wij bieden dit aan in de vorm van SMS Signalen.

Tipper Rapport Service

Vaak zijn de meest kansrijke aandelen niet bekend bij het grote publiek. Daarover gaan onze Tipper Rapporten waar u uw voordeel mee kunt doen.

Persoonlijke cursus

U bent op zoek naar manieren om beter te beleggen en te traden en meer rendement te halen. Goed nieuws: wij hebben besloten de grondgedachte van onze methode te delen met particuliere beleggers.

Wat Lezers Zeggen...

Ook deze Belg leest nagenoeg dagelijks jullie bijdragen. Zeer leerrijk, met inzichten die ik nog niet kende, bijvoorbeeld over ‘de tides’. Ik begin er stilaan in te geloven… zeker als ik zie wat er zich op dit moment voltrekt op de beurzen.

Dirk, België

Ik ben zeer positief over jullie site. Jullie onderscheiden je door kwalitatief goede artikelen met een fijne diversiteit aan schrijvers. De Kritische Belegger, de naam zegt het al: af en toe een andere invalshoek. Boeiend. Ga zo door!

Jeff, Nederland

Kantooradres

Breitnerhof 201
1628 XP Hoorn

Contact

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN