skip to Main Content
Robbie Dale & https://flic.kr/p/do5Ari

Robbie Dale & https://flic.kr/p/do5Ari

Beleggen kan een alternatief zijn voor sparen om meer rendement te maken voor bijvoorbeeld het pensioen, de studie van (klein)kinderen of dat ene droomhuis.

Heeft u niet de tijd om u zelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Dan is automatisch beleggen een goede optie voor u. De transacties worden automatisch op uw effectenrekening verricht. Op die manier heeft u er geen omkijken naar.

Belangrijkste kenmerken van Automatisch Beleggen:

-Ideaal bij weinig tijd
-Gemak
-Flexibel in- en uitstappen.
-Online inzicht in uw belegging.
-Deskundigheid

Wacht niet langer en beleg als een professional met automatische systemen. Wij hebben voor u twee systemen ontwikkeld.

Japanexperterna.se & www.japanexperterna.se & https://flic.kr/p/srsFmV

Japanexperterna.se & www.japanexperterna.se & https://flic.kr/p/srsFmV

 

Beleggingssysteem in valuta: Dit systeem handelt in de belangrijkste valuta ter wereld. Sinds de start in oktober 2016 is er al een rendement van ruim 78% (per 1 november 2017) gehaald. Er wordt gehandeld volgens een unieke methode. Wilt u spreiding van uw portefeuille met een snelle vermogensgroei. Dan is dit systeem mogelijk wat voor u.  Het startkapitaal bedraagt minimaal € 15.000. KLIK HIER om de brochure aan te vragen.
 

 

 

Duitse vlag

Source: Will Palmer, & https://flic.kr/p/zseBS

 

Beleggingssysteem op de Duitse beurs: Dankzij dit systeem is het kapitaal aangegroeid van € 7.000 in juni 2015 naar € 25.256 (per 12 januari 2018). Dat is een rendement van ruim 260%. Het systeem speelt zowel in op een stijging als een daling van de Duitse beursgraadmeter. Het startkapitaal bedraagt minimaal € 10.000. Vraag hier de gratis informatie aan.
 

 

 

Vragen of opmerkingen? Wij staan klaar om u vragen te beantwoorden. U kunt ons bellen/whatsappen of e-mailen. Onze contactgegevens staan hier onder.

Drs. Satilmis Ersintepe
mobiel            + 31 (0) 6 337 335 68
contact via e-mail

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN