"Goed gestart"

Autotraden sprak me aan en ik was op zoek naar een systeem dat in dalende en stijgende markten kan werken. Belangrijk vond ik wel dat je een rekening op eigen naam hebt en men heeft me hierbij goede ondersteuning gegeven. Drie maanden geleden ben ik gestart en het resultaat verrast me aangenaam. Er zitten behoorlijke schommelingen in het systeem maar nu kom ik op ruim 70% winst. Dit is meer dan goed maar er zullen zeker mindere goede periodes komen. Dit moet je op langere termijn bekijken maar in ieder geval goed gestart. Doe zo verder.

– G. Buysrogge, 1 januari 2022

Trustpilot beoordeling:
5/5

"100 % ?!?"

5 maanden geleden ingestapt met de belofte om dit een kwartaal aan te zien. Na de eerste maand en na een kwartaal bleek het vermogen afgenomen te zijn. Na contact besloten om door te gaan. Nu na 5 maanden blijkt de 10k te zijn gegroeid naar 14k. Dus 40% in 5 maanden is bijna 100% op jaar basis…… Geen woorden maar daden. Ga zo door.

– J J J, 31 december 2021

Trustpilot beoordeling:
4/5

"Geduld is een schone zaak"

Geduld is een schone zaak! Begin Augustus ingestapt met 10K. Nu bijna 40% winst. Zeker in het begin twijfels gehad over de effectiviteit van het systeem. Behoorlijk op verlies gestaan (-25%). Er worden veel trades gedaan waar soms grote verliezen bij zitten. Uiteindelijk besloten om het los te laten en niet steeds meer te kijken. Het moet een lange termijn belegging zijn en je weet dat het “High risk” is. Dus houd er rekening mee dat je ook veel kan verliezen. Uiteindelijke resultaat mag er zijn. Ik denk er sterk over om mijn inleg te verhogen. Ik raad dit zeker aan. Maar doe het met geld wat je kan verliezen.

-Raymond Keasberry, 31 december 2021

Trustpilot beoordeling:
4/5

"Het resultaat is verbluffend"

Sinds maart 2020 doe ik mee met automatisch beleggen. Het resultaat is verbluffend: eind december 2020, ca 45%. Niet te vergelijken met beleggen via banken en andere instellingen. Proficiat.

-Ed, 11 januari 2021

Trustpilot beoordeling:
5/5

"Geen loze beloften"

Ik neem sinds een halfjaar deel aan automatisch beleggen bij de kritische belegger. De eerste maanden waren niet zo succesvol maar aan het einde van 2020 was er toch een positief resultaat van 25 procent wat ik nergens tot heden kan waarnemen dus ik beveel De Kritische belegger toch wel aan om een goed en positief resultaat te bereiken

-Beste heer Homan, 11 januari 2021

Trustpilot beoordeling:
5/5

"Nu reeds een netto winst van 20% geboekt"

Nog maar 2 weken geleden gestart met automatisch beleggen en nu reeds een netto winst van 20% geboekt. Je dient er wel rekening met te houden dat een negatief resultaat evengoed mogelijk was, vandaar ook dat het een systeem is op dat op langere termijn werkt, dus zeker niet te snel opgeven!

-Harry Verbeeck, 5 januari 2021

Trustpilot beoordeling:
4/5

"Hulp en voorlichting zijn goed"

Sinds 5 maanden maak ik gebruik van de autotrader van de kritische belegger. Na forse schommelingen flinke winst gemaakt (40%). Hulp en voorlichting zijn goed.

-Hans, 2 december 2020

Trustpilot beoordeling:
3/5

"In enkele maanden een 60% rendement"

Sinds enkele maanden lid van de “kritische belegger”. Ik heb gekozen voor de automatische keuze. Dit heeft in enkele maanden een 60% rendement opgeleverd. Alhoewel ik ook even in de min heb gestaan. Daarom denk ik dat je visie op de middel/lange termijn moet hebben. Sta op het punt om een tweede storting te doen en hoop op hetzelfde resultaat.

-Jaap Bouwmeester, 1 december 2020

Trustpilot beoordeling:
5/5

"Na flinke aarzelingen toch de sprong…"

Na flinke aarzelingen toch de sprong gewaagd. Best spannend vanwege flinke schommelingen, maar sinds ik langere tijd op winst sta heb ik besloten een forse storting te doen en daar heb ik zeker geen spijt van!

-O. Kaya, 1 december 2020

Trustpilot beoordeling:
5/5

"Een score van 35%"

Na veel contact met Satilmis ben ik sinds 5 maart 2020 begonnen met gemaksbeleggen Ik moet zeggen het overtreft mijn stoutste verwachtingen. Een score van 35%. Mijn complimenten voor het team wat dit mogelijk maakt.

-Ed Visser over DaxTrader, 19 maart 2020

"Een verdubbeling in 3 maanden"

Graag geef ik mijn mening tot dusverre over het Dax-handelssysteem (de Dax is de Aex van Duitsland) van drs. Satilmis Ersintepe, zoals ik het heb begrepen uit de telefonische contacten met hem.

D.m.v. het kopen resp. verkopen van het hefboomproduct CFD op de Dax wordt ingespeeld op toekomstige stijging resp. daling van deze Dax. Het handelen gebeurt op basis van algoritmes. Door steeds een extra stop in te bouwen, wordt het risico beperkt.

Na lang te hebben geaarzeld om in zee te gaan met iemand die je niet kent met voor jou mooie verhalen en die je zomaar moet vertrouwen, doe ik sinds 15 nov. 2017 mee voor € 10.000,– (volgens mij het minimum).

Het resultaat was aanvankelijk negatief (na 2 weken was er van de € 10.000,- ik meen nog € 8700,– over; daarna ging en gaat het voortreffelijk; de laatste stand is € 20.100,–. Derhalve een verdubbeling in 3 maanden.

De heer Ersintepe stuurt regelmatig een update over de stand van zaken en werkt volgens eigen zeggen aan een verslaggeving waarbij de deelnemer op elk moment de stand van zaken kan bekijken.

Het systeem is m.i. n i e t geschikt voor iemand die wakker ligt bij de eerste de beste tegenvaller, die het geld n i e t over heeft of het moet lenen.

-Wim Rozema over Automatisch Beleggen,
19 februari 2018

"Uitstekende resultaten gescoord"

Beste Satilmis
Ben dit jaar. begonnen en meteen uitstekende resultaten gescoord
In een half jaar tijd een rendement van meer dan 50% !
Top!
Bedankt
Groeten
Arthur Burgmans

-Arthur Brugmans, 3 augustus 2018

Bron: De Kritische Belegger

"Het is GENIAAL"

Ik kan heel kort en bondig zijn over het DAX systeem Automatisch traden. Het is GENIAAL

-H.J. de Kool, 28 juni 2018

Bron: De Kritische Belegger

"40% rendement in 3 maanden"

Ben heel tevreden met het DAX trades systeem. In het verleden zelf bezig geweest met beleggen met een slecht resultaat. Ik was te emotioneel bezig. Automatisch beleggen is echt iets voor mij.
Tot nu toe 40% rendement in 3 maanden.

-Harry Pronk, 27 juni 2018

Bron: De Kritische Belegger

"Alle verwachtingen overtroffen"

Beste Kritische Belegger mensen, heer Ersintepe,
na wat aarzelingen, onbekend maakt onbemind toch de stoute schoenen aangetrokken en geinvesteerd in De Kritische Belegger. Dat heeft tot nu toe alle verwachtingen overtroffen; in januari gestart, nu een rendement van circa 90 procent. Dat kan minder, veel minder, dus aanbevolen, van harte!

-A.J. Weststrate, 5 juni 2018

Bron: De Kritische Belegger

"Mooi systeem om zonder emoties en omkijken te handelen"

Mooi systeem om zonder emoties en omkijken te handelen. Alleen ik wil de beurs volgen, dus voor mij werkt het niet. Toch bedankt Sat.

-Beregoed over DaxTrader, 19 februari 2018

"Zeer tevreden tot nu toe"

Het DaxTrader korte termijn Systeem overtreft tot op heden al mijn verwachtingen. Ik heb inmiddels vele systemen gezien, maar alles lijkt erop dat dit systeem ook daadwerkelijk vasthoudt aan een systeem en zich niet door emoties laat leiden. En tot nu toe zeer succesvol. Mede ook gezien de laatste grote dalingsgolf waarin het systeem toch c. 777 Dax punten winst boekt, terwijl andere systemen long zaten. Ook nu zit het systeem in een winstgevende long trade. Kortom, zeer tevreden tot nu toe. Martijn.

-Martijn Bedaux over DaxTrader, 15 februari 2018

"Per saldo gaan we er mooi op vooruit"

Automatisch handelen, ideaal als je door een drukke baan niet altijd aan het scherm van je tradingtool gekluisterd wil zitten. Je eigen emoties niet laten meespelen en het ‘systeem’ laten bepalen wat te doen. Soms lastig, maar in de loop der tijd heb ik er mee leren leven. Ik en Satilmis gaan al geruime tijd mee en ik ben vaak genoeg ‘boos’ geworden over de resultaten van het systeem. Laten we maar zeggen dat het niet altijd meezat. Momenteel loopt het systeem weer prima en zijn er mooie resultaten gehaald (en ook dan is het uiteraard wel zo netjes om Sat de complimenten te geven).
Key bij het volgen van zo’n systeem is om niet per trade te gaan kijken maar over langere tijd. Soms zit het tegen..soms zit het mee, als de winst over langere periode maar goed is. Dit blijft lastig als onze ‘emoties’ toch elke keer weer naar boven komen drijven. Ik heb me voorgenomen om niet elk moment weer te gaan kijken wat het systeem uitvoert, of het wel op tijd winst pakt of dat het weer eens totaal verkeerd zit.
Om de zoveel tijd even inloggen en kijken wat het doet is prima. Tot het moment van schrijven ben ik tevreden over het dax systeem. Ups en downs, maar per saldo gaan we er mooi op vooruit!

-Erik over Automatisch Beleggen,
21 december 2017

"Het gaat tenslotte om het resultaat en die is prachtig"

Ik weet niet precies wanneer ik KB in het vizier kreeg, jammer had eerder gemoeten, Maar goed. De getoonde resultaten zagen er heel goed uit dus je wordt nieuwsgierig en je denkt heb je er weer zo een.
Toch op een gegeven moment mij aangemeld, en ja hoor, de eerste trade 199 punten in de min, was gelijk genezen en wilde ook weer per direct opzeggen. Maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Helaas niet elke trade met winst maar gemiddeld een heel mooi resultaat. Mijn persoonlijke mening is dat ik soms de instap en uitstap niet begrijp. Maar het gaat tenslotte om het resultaat en die is prachtig. Thanks Satilmis

-Gezinus over Daxtrader, 8 oktober 2015

'Supersignalen gekregen'

Beste Satilmis, Ik heb meegedaan met jouw Dax-systeem sinds 19-7-2015. In deze periode supersignalen gekregen, winst van 1189 punten. Helaas heb ik niet alle punten meegepakt. En ik heb tussendoor veel verloren. Ik heb gemerkt dat beleggen niks voor mij is, daarom stop ik met uw signalen en beleggen. Nog veel succes.

-HenryHu over DaxTrader, 24 september 2015