Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Profiteer van trends

Wilt u profiteren van de wereldwijde  trends en beleggen in  markten zoals Brazilië, Rusland, India en China en andere opkomende markten? Wilt u inspelen op ontwikkelingen in  grondstoffen en aandelenmarkten? Dan is Critvestor wat voor u.

-Critivestor belegt voor de lange termijn met een offensieve insteek.

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

De Critivestor portefeuille staat nu op een mooie winst van ruim 700 euro oftwel een rendement van 7,2%! Het rendement blijft gestaag toenemen. Op 3 januari was het positieve resultaat nog 315 euro oftewel 3,2%.

Wij zijn met deze portefeuille in oktober van vorig jaar begonnen. De portefeuille is nu nu volbelegd met 10 trackers.

Meer informatie over Critivestor kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/nieuw-critivestor/ enhttps://www.dekritischebelegger.nl/beleggen/wereldwijd-beleggen-met-trackers/

Abonnement

Beleggers kunnen profiteren van een wereldwijde spreiding met deskundige begeleiding met betrekking tot in -en uitstapmomenten. Bij geen enkele bank worden deze momenten geadviseerd. U kunt dus een professionele manier van beleggen volgen tegen hele lage kosten.

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief en de modelportefeuille volgen voor slechts 99 euro inclusief BTW voor drie maanden. Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt ook kiezen voor een proefabonnement van 1 maand voor slechts 39 euro inclusief BTW.

Klik hier voor meer informatie en meldt u aan via:critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land en tevens voor welk abonnement u kiest.

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.