Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

JPMorgan: bodem is gezet

De meeste beleggingen hebben het dieptepunt gezien, zeggen strategen van zakenbank JPMorgan. Aan de voorwaarden voor stabilisatie en heropleving van de markten is grotendeels voldaan. Deze omvatten recessie-achtige activaprijzen, een omkering van de positionering van investeerders en buitengewone fiscale prikkels.

De markten voor risicoactiva moeten “volatiel blijven zolang infectiepercentages onzekerheid veroorzaken over de diepte en de duur van de Covid-recessie. Maar het is fundamenteel en technisch genoeg veranderd om een ​​selectieve risicoverhoging te rechtvaardigen ‘, zegt de bank.

De Amerikaanse concurrent Goldman Sachs daarentegen is pessimistischer en verwacht de komende weken verdere verliezen. Gavekal Research vraagt ​​zich zelfs af wat een “verrassend zelfvoldaan” beleggerssentiment is.

Bent u het beu om de hele dag naar de koersen te staren? Leveren uw beleggingen weinig op ?  Dan is Automatisch Beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem terwijl u van uw vrije tijd geniet. KLIK HIER voor de gratis brochure.

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

1 gedachte over “JPMorgan: bodem is gezet”

  1. Er zal hier en daar en correctie omhoog voorkomen maar dat wil niet gelijk zeggen dat die vanaf het dieptepunt starten, vanaf, een, dieptepunt dat dan weer wel! Voor beleggen is het nog ruimschoots te vroeg, maar daar komt JPMorgan nog wel achter waarschijnlijk..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.