skip to Main Content

Archieven

DE LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

op zoek naar een specifieke blogpost, u bent bij ons aan het juiste adres.

Blader door de archieven op datum of gebruik het zoekveld hieronder

Archieven voor 2019

Voor strategisch denkende beleggers is dit een must. Volgens Allianz Global Investors geloven sommige onderzoekers dat kunstmatige intelligentie de economische groei in 2035 zou kunnen verdubbelen. Dit opent op zijn beurt kansen voor beleggers die zich bezighouden met bedrijven voor kunstmatige intelligentie.

Het gebeurt niet vaak, maar toch! Ook bij Amazon hapert het toverstokje wel eens. Toen Jeff Bezos Whole Foods kocht was de vrees dat hij de detailhandel helemaal op zijn kop zou gaan zetten. Daar is tot dusverre weinig van…

Of het nu gaat om bouwmaterialen, materialen of CO2-bindmiddelen – hout is een veelzijdige grondstof die voldoet aan de sterke wereldwijde vraag.

Het gaat niet goed met General Electric. Dat is duidelijk af te lezen aan de koersontwikkeling. In het midden van 2016 raakte de koers nog een niveau aan van $ 32 om vervolgens in december 2018 een dieptepunt van $ 7 aan te raken.

Tien jaar nadat de financiële crisis zijn hoogtepunt bereikte in maart 2009, zijn de angsten voor een nieuwe financiële crisis voorbij. De hete vastgoedmarkten zijn zorgwekkend. Maar het grootste gevaar komt deze keer van de bedrijven.

Terwijl mannen liever in aandelen beleggen, geven vrouwen hun geld de voorkeur aan spaarrekeningen. Dit is alarmerend , omdat vrouwen in de toekomst in het nadeel zullen zijn.

We weten allemaal dat investeren in cryptovaluta winstgevend kan zijn. Gedurende de relatief korte periode van hun bestaan ​​zijn veel digitale valuta’s in waarde gestegen.

De nieuwste cijfers van het Turkse bureau voor de statistiek zijn indrukwekkend: in het vierde kwartaal daalde de Turkse economische productie met drie procent – en de vooruitzichten voor het lopende jaar zijn niet bepaald rooskleurig.

ExxonMobil, een van de grootste oil majors, gaat zijn investeringen fors opvoeren. In 2028 bedroegen die $ 26 miljard, maar in 2020 gaan ze $ 33 – $ 35 miljard uittrekken om de productie van olie en gas fors te verhogen.

Het is standaard. Als het in de VS en China economisch minder gaat, dan gaat het in Europa veel minder. Dat lijkt in 2019 weer het geval. Met een verwachte groei van 6% – 6,5% doet de Chinese economie het heel slecht.Hoe kunnen we u helpen ?

Recente Artikelen

Abonneer u om updates te ontvangen!

Archieven

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN