skip to Main Content

Archieven

DE LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

op zoek naar een specifieke blogpost, u bent bij ons aan het juiste adres.

Blader door de archieven op datum of gebruik het zoekveld hieronder

Archieven voor 2019

De heer Einstein en zijn uitvindingen hebben hem beroemd gemaakt. Decennia geleden heeft hij in een interview een opmerking gemaakt, die vandaag de dag nog steeds niet is vergeten. Er werd gevraagd wat ij het achtste wereldwonder vond. Hij antwoordde:…

Als beurzen tuimelen of omhoogschieten, dan heeft zulks de aandacht van het grote publiek en bijvoorbeeld ook van politici. Wanneer obligatiemarkten bewegen, dan trekt dat veel minder de aandacht. Ten onrechte, bewegingen op de obligatiemarkten zijn veelzeggender dan die op aandelenbeurzen.

Het miserabele lot van het ooit zo machtige General Electric mag genoegzaam bekend heten. Een reeks van fatale overnames en managementfouten bracht dit Amerikaanse conglomeraat aan de rand van de afgrond. GE moest bizarre maatregelen treffen om een faillissement te…

De DAX begint vandaag na de recente zwakte met een plus op de borden. Maar beleggers hebben alle reden om sceptisch te blijven. De Duitse beursgraadmeter stijgt met 1,1 procent tot 12.105

De huidige Amerikaanse bullmarkt op de aandelenbeurzen is er een van extremen en van uitzonderlijk lange duur. In feite heeft het zo lang geduurd dat sommigen misschien denken dat het misschien nooit zal eindigen, vooral na de ultrakorte drie maanden durende hapering die het vierde kwartaal was.

Er was een tijd, dat stijgende olieprijzen een voorbode waren van economische ellende. Het laatste voorbeeld stamt uit de jaren 2011 – 2014. Hoge prijzen voor een vat olie waren een sta-in-de-weg voor een snel herstel.

Cannabis zou van de ene dag op de andere een belangrijke sector worden als hij in het hele land zou worden gelegaliseerd, met tientallen miljarden dollars aan inkomsten voor regeringen op alle niveaus, aldus Barclays in een rapport van vorige week woensdag.

Brengt meer geld je automatisch meer geluk? Dat blijkt niet het geval. Het optimale inkomen voor tevredenheid met het leven in Noord-Amerika is $ 105.000 per jaar. Dat blijkt uit een uit 2018 uitgevoerde studie door onderzoekers van Purdue University op meer dan 1,7 miljoen mensen, in elke regio van de wereld. Voor West-Europa is dit $100.000.

Ze hebben het geweten bij Alphabet/Google. Na het bekend worden van de resultaten over het 1ste kwartaal van 2019 duikelde de koers met 7,5% en werden beleggers $ 70 miljard armer.

Onder de groepen Zuid-Amerikanen die op weg gaan naar de VS op zoek naar een beter leven, zitten veel jonge koffieboeren. Ze kunnen op de boerderijen van hun ouders geen droge boterham meer verdienen.Hoe kunnen we u helpen ?

Recente Artikelen

Abonneer u om updates te ontvangen!

Archieven

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN